Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tango - tango in canada
Academietangoargentin
Academie de tango argentin de montreal. academie de tango argentin de montreal - la milonga del dimanche
http://www.academietangoargentin.com
Airdetango
Airdetango
http://www.airdetango.com
Bailá Tango
Argentine tango in vancouver. regular tango lessons, performances and dance events
http://www.bailatango.com/vancouver
Salsavancouver
Salsavancouver.com & tangovancouver.com dance lessons in vancouver bc. salsa in vancouver, tango in vancouver, instructors of tango and salsa dance lessons in vancouver, tango courses, salsa bands, salsa venues, latin dance events, classes and more...
http://www.salsavancouver.com/
Tangodeoro
Tangodeoro roxana & fabian. roxana & fabian:professional dancers choreographers & instructors of argentine tango. bailarines profesionales profesores tango argentino. tangodeoro.
http://www.tangodeoro.com
Tangolibre
Tango libre. argentine tango in montreal. regular tango milongas
http://www.tangolibre.qc.ca
Tangovita
Tango vita | home of the argentine tango
http://www.tangovita.com
Tangueria
La tangueria : la milonga de montréal, québec, canada | scaqc |
http://www.tangueria.org
ToTango
ToTango
http://totango.net/ttindex.html
Torontotango
Torontotango
http://www.torontotango.com
Gerelateerd
 • Pr- en communicatieadviseur
  Over ons Sparrow & Partners Financial & Corporate Communications heeft sinds 1988 een vooraanstaande positie verworven als communicatie- en media-adviesbureau. Goed omgaan en communiceren met de (financiële) media is een kunst op zich en vergt veel persoonlijke contacten, expertise en ervaring. Over al deze aspecten beschikt ons kantoor in Den?
 • Zondag 1 februari komt Tango Extremo naar Theater Peerisco..
 • Orquesta Típica
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Arturo Pérez-Reverte danst de tango In County Sligo op bez..
  Arturo Pérez-Reverte danst de tango In County Sligo op bezoe... - De Standaard
 • Pearl Josefzoon, Jan Rot en Tango Extremo met eigentijdse ..
  Op vrijdag 20 maart 2015 brengen Pearl Josefzoon, Jan Rot en Tango Extremo hun eigentijdse 'De Mattheus Passie' in 't Spiegeltheater (J.V. Sprengerlaan 6, Middelburg). Aanvang: 20.00 uur. Kaarten à ? 22,50 zijn te reserveren via Zeelandtheaters (tel. 0900-3300033) of via www.zeelandtheaters.nl.
 • Peter Staelens brengt Tango der Liefde?
  Dit weekend staat Peter Staelens op de planken van De Kring. Op aanvraag speelt hij nog één keer zijn tragikomedie ?Tango der Liefde?.
 • Tango Extremo in Brasserie Holstohus Olst
  Airplay Radio is het publieke radiostation voor de regio IJsselland met als kernpunt de gemeente Olst-Wijhe. Met als motto 'Altijd bij jou in de buurt', voor de doelgroep 20 tot 40 jaar, de meer jong volwassenen.
 • Project Tango-tablet verlaat Google ATAP
  De speciale tablet van Google, Project Tango, is een stapje dichterbij de consumentenversie die het bedrijf van plan is uit te brengen.
 • Accordeon tango
  Zondagmiddag 8 maart (15.00 uur) staat de Witte Kerk in Hemrik geheel in het teken van de tango.